Is Een Complete Verzekering Voor Dagelijks Leven Een Uitstekende Koopwaar?

Heel vaak lijkt het erop dat de planeet op de markt anti-levensverzekeringsdekking is, en radio heeft een grote taak volbracht bij het promoten van expressieverzekeringen, omdat het einde van alle en grootste energiemaatschappij vergelijken is die er zijn. Dat gezegd hebbende, worden bijna al deze zogenaamde “goeroes” in toenemende mate betaald om termijndekking te promoten. Als de termijndekking zo geweldig is, kunnen we dan echt een volledige dagelijkse levensverzekering nodig hebben?

Laten we eens kijken naar de volledige lifestyle-dekking en een aantal van de voordelen en kijken of we niet één ding goed kunnen krijgen in wat uitbetaalde woordvoerders contact opnemen met ‘crap’.

Gehele bestaan ??Verzekeringen Bestaat

Er bestaat een volledige dagelijkse levensverzekering om uw reden. Ik bedoel noodzakelijkerwijs echt, als het volledig ineffectief was geweest, zou het dan niet nog steeds toegankelijk zijn? Het voor de hand liggende antwoord is er geen. Toch komt er veel meer bij kijken dan alleen actueel.

Per definitie is de dekking van een volledige levensstijlverzekering bedoeld om uw algehele bestaan ??lang mee te gaan. De problemen zullen de mentaliteit zijn die we tegenwoordig in Amerika hebben, samen met de radio die een geweldige positie inneemt om het te onderschrijven.

Mensen geloven echt dat het eenvoudig is om een ??rendement van 12 pct op hun eigen dollars veilig te stellen. Dit kan een substantiële fout zijn in onze overwegingen. Dus wat er gebeurt, mensen krijgen tegenwoordig een overlijdensrisicoverzekering op jonge leeftijd, en wenden zich vervolgens tot een volledige of blijvende verzekeringsdekking wanneer ze volwassener zijn.

Precies wat is het dilemma met dit echter? Heel goed, de dekking wordt duurder naarmate je ouder wordt. Dus, individuen stappen over op een verzekeringspolis als ze jong zijn, en omdat ze oud worden, en ze zien dat ze meestal niet met pensioen kunnen gaan als ze dachten dat ze dat wel zouden kunnen, moeten ze toch een verzekering hebben.

Het probleem is dat de berichtgeving veel duurder is. Dit kan een grote klap voor hen zijn.

De aarde Deze dagen

Veel Amerikanen kunnen momenteel niet met pensioen. Waarom? Omdat ze de koopperiode hebben opgegeten en de andere mentaliteit hebben begaan en het heeft hen gedood.

Nu zijn ze aan het werk en kunnen veel van hen het geld voor verzekeringen niet meer vinden. Ik sta hier niet vermeld om te debatteren over het economische aspect van hun selecties, dus ik ga daar uit de buurt. Maar laten we het hebben over het verzekeringsplan.

Phrase-verzekeringsplan is extreem duur nadat je zestig plus hebt bereikt. Dus wat gebeurt er als u persoonlijke schulden heeft en toch werkt op uw 70e? Verzekeringsdekking om dit verschuldigde geld te beschermen is astronomisch.

Je gaat dus gewoon bloot en als je met financiële schulden overlijdt, krijgt je familie praktisch niets. Dit is zeker een ongelukkig einde aan uw waardevolle dagelijkse leven.

Veel van zulke mensen dachten dat hun investeringen het zo goed zouden doen dat ze miljonair zouden zijn tegen de tijd dat ze 65 waren. Aan de andere kant waren de markten niet zo geweldig voor hen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *