Een Kijkje In Fotolijsten

Fotolijsten zijn structuren die kunnen worden gemaakt om de lijst 100 x 70 te begeleiden en te beschermen wanneer ze worden tentoongesteld of voorgeprogrammeerd rond de muur. Ze zijn van verschillende soorten, afhankelijk van het ontwerp en de stijl, evenals het ontwerp. Er is gebruik gemaakt van frames omdat ze zijn ontstaan ??vanuit de kunst, gezien het feit dat ze werden gebruikt om unieke kunstwerken te behouden, zoals tekeningen voor scherm en beveiliging. Ze voorkomen scheuren en vouwen door assist te geven en de foto stevig vast te houden voor een uitstekende presentatie.

Vormen van fotolijsten.

· Houten lijsten, ze zijn misschien wel de oudste van de aangeboden fotolijsten, ze kunnen zijn vervaardigd uit hout dat in de hoeken is samengevoegd om een ??vorm te vormen die dient voor een structurele versterking van de foto. De houten vormen zijn eenvoudig en direct verkrijgbaar. Het tegenovergestelde voordeel bij hen is meestal dat dit weerstand is tegen beschadigingen zoals breuk en slijtage.

· Glazen lijsten, ze zijn de modernste in de fotolijsten, ze zijn gemaakt van glas en hebben zelden beperkte afmetingen vanwege hun lichaamsgewicht en kwetsbaarheid. Glazen lijsten zorgen voor stijlvolle shows vanwege de heldere aard van glazen gebouwen en een naadloze illusie die ervoor zorgt dat het beeld het middelpunt van de attractie wordt.

· Fotolijsten van acryl, acryl is eigenlijk een synthetisch materiaal dat glasachtige producten maakt die in verschillende productieprocessen worden gebruikt. In lijsten is acryl misschien de beste, omdat ze echt lijken op glazen lijsten, alleen zijn ze licht en splitsen ze niet vaak. Dit betekent dus meestal dat deze frames dat wel zijn

· Metalen frames, dit zijn over het algemeen metalen constructies, en ze komen niet vaak voor als gevolg van problemen zoals gewicht en waarde. Mensen houden bijna nooit van metalen lijsten, behalve dat ze van plan zijn om schermfoto’s aan de buitenkant precies weer te geven waar weersinvloeden een aspect kunnen zijn en grotere shows zoals reclameborden nodig hebben.

· Andere soorten lijsten zijn zaken als personen die toevallig tijdelijk als fotolijst worden gebruikt, inclusief de plastic en riet geweven gebouwen.

Perfecte kaders voor beeldweergave

Vanuit uw bovenstaande gedetailleerde classificatie worden de ideale fotolijsten geclassificeerd als de plexiglas lijsten. Het is omdat ze een klassieke benadering zijn om uw fotoshow te hebben, ook omdat ze de hoogste kwaliteit verdienen boven de glazen lijsten. Deze frames zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en verschillende afmetingen, waardoor ze het meest ideaal zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *