Onderscheidende vormen van brandwerende kluizen

Haardvaste kluizen zijn een perfecte techniek om waardevolle spullen in huis te beschermen. U zult een flink aantal unieke soorten brandwerende kluis ontdekken die worden aangeboden, van geweerkluizen, kluizen om papierwerk te bewaren en andere cruciale papieren, evenals kluizen voor delicate benodigdheden zoals pc-schijven. U zult enkele bezittingen ontdekken die u moet leren over haardkluizen, om de juiste te kunnen kiezen voor de specifieke behoeften van de persoon.

Wanneer u een onschadelijke haard koopt die resistent is, is slechts een van uw meest cruciale punten om te begrijpen de score van de haard. Deze kluizen worden in twee delen beoordeeld: een enkele is hoeveel tijd de kluis kan verdragen in een brand, en de andere hoe hoog de binnentemperatuur zal zijn tijdens slechts één. Het is fantastisch om te begrijpen dat kluizen, ongeacht de classificatie, zeker niet brandveilig zijn, maar aangezien de meeste branden in huis minder dan een uur duren en niet stijgen in temperaturen boven bijna zevenhonderd graden, hoe hoger de classificatie, hoe groter waarschijnlijk zullen uw opgeslagen items blijven bestaan. Om een ​​uitstekend voorbeeld te krijgen, zijn er eigenlijk nogal wat verschillende openhaardkluizen die de UL-cursus 350 hebben gekregen en een score van 1 uur of misschien meer kunnen hebben. Wat dit in wezen aangeeft, is dat de binnenkant van een haard, uw producten binnen waarschijnlijk niet meer dan 350 niveaus bereiken, ongeacht of de temperaturen buiten een uur lang 1700 graden bedragen of niet.

Het is ook belangrijk om te weten dat verschillende objecten bij verschillende temperaturen afbranden, dus hoe hoger de score van iemands haardvaste kluizen, hoe hoger u kunt zijn. Voor degenen die bijvoorbeeld papieren documenten of pc-schijven opslaan, is hun brandtemperatuur vrij minimaal, wat betekent dat u een onschadelijk product wilt dat een rangorde van ten minste driehonderdvijftig omvat.

Op met de algemeen gestelde problemen over haardvaste kluizen: welke temperaturen worden deze kluizen geanalyseerd door de laboratoria van Underwriter? De vier verschillende tijdsperioden voor brandwering zijn 50% uur tot 4 uur klassering. Met het verstrijken van de tijd neemt ook de temperatuur toe. Ongeveer 50% per uur wordt verwarmd op 1550 niveaus, veel van bijna 2000 niveaus voor kluizen van vier uur. De inhoud van de binnenkant wordt gecontroleerd om te ontdekken hoe groot de binnentemperaturen zijn binnen het opgegeven tijdsbestek.

Niet alle haardvaste kluizen worden op hun effect geanalyseerd. In een poging om te zeggen, moet de effectcontrole deel uitmaken van de testcriteria. Wat betekent dat in een poging om een ​​veilige val via de grond van het gebouw te simuleren, de beveiligde wordt verwarmd van 1460-1700 niveaus, uit de kamer wordt verwijderd en daarna in slechts twee minuten van 9 meter boven de grond valt. Het valt echt op een betonnen basis met een stapel beschadigde stenen erop, wat een opstelling met drie verdiepingen simuleert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *